22 Ekim 2013 Salı

"This is the End" Arkadaşlar Arasında !...

   Setrogın'ın Setrogın'ı, Ceymzfranko'nun Ceymzfranko'yu, Emmavatsın'ın Emmavatsın'ı, Conehil'in Conehil'i, Rihanna'nın Rihanna'yı ve yazmaya üşeniyorum tüm oyuncuların gerçek hayattaki kimliklerini canlandırdığı bir komedi filmiyle karşı karşıyayızdır sevgili sinefiller. (Allaam bir daha böyle bir cümleyle yazıya başlamayayım noolur. Dinimiz süpaneke amin !)
   Başı Setrogın'ın çektiği bir grup arkadaş partideyken kıyamet kopar olaylar gelişir. Konumuz budur.
   Bu çok da fazla iyi olmayan oyuncular silsilesinin kendi aralarında oluşturdukları jargona aşinaysanız keyifli bir 107 dakika geçirebilir, bazı yerde gülebilir, bir çok yerde gülümseyebilir ve film bittikten sonra beyniniz pırıl pırıl olarak güzel bir uyku çekebilirsiniz. Bu jargon size itici geliyorsa (ot, alkol, parti, geyik) sizi açmaz.  Metafor seven sinefilseniz "cilası döküldükten sonraki insanlık hallerini" görür, selebritilerin gerçek hayatı hakkında komik de olsa bir fikir edinebilirsiniz.
   İçerdiği şiddet ve olumsuz hareketler (hah RTÜK gibi oldum iyice) için sabi sübyanla izlenmese güzel olur. Ama yukarıda dediğim gibi bu tayfaya aşinaysanız, özellikle kalabalık kafa arkadaş grubu ve biraçerezle gideri vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder